Grilli-kirjan kannessa lukee isoin oranssein kirjaimin "GRILLI". Taustalla näkyy kaksi keittiöveistä, joiden päälle ketsuppipulloista roiskuu ketsuppia.

Grilli : Sitä saa mitä tillaa

Grilli herätti kiinnostukseni, koska itsekin olen ollut grillillä töissä. Kirjassa eletään 1990-lukua; oma aikani ajoittui 1980-luvulle. Vaan mihinkäs ne asiakkaat muuttuisivat... Tässä tarinassa eletään vain yksi työvuoro, illasta yöhön ja mukana on neljä naista, joista yksi on omistaja Susanna. Hän huseeraa illassa, ennen kuin ensimmäinen myöh... Lue koko vinkki »

Amanda Hellberg ja Eveline Johnsson: Vegepikaruokaa

Alunperin ruotsalainen kirja on nyt suomennettu ja meidän käsissämme ihan suomeksi kirjoitettuna ja voimme ruveta loihtimaan pikana kasvisruokia keittiöissämme. Oli sitten kasvisruokailija tai ei, niin ohjeet ovat loistavia ja ainahan niitä voi soveltaa omien makujensa mukaan. Kirjan meny menee niin, että ihan aluksi kerrotaan friteeraamisesta, ... Lue koko vinkki »

Eric Schlosser: Pikaruokakansa

Pikaruokakansa on katsaus amerikkalaisen kulttuurin ytimeen, pikaruokateollisuuteen. Sitä kautta tutustutaan myös lihantuotantoon ja kemianteollisuuteen. Työntekijöiden surkeat olosuhteet piirtyvät lukijalle selvästi. Kirja onkin hyvin valaisevaa luettavaa. Teos muistuttaa asenteeltaan Michael Mooren kirjoja. Se on kuitenkin vähemmän hauska, mut... Lue koko vinkki »