Ian McEwan: Rannalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ian McEwanin uusin teos Rannalla sijoittuu vuoteen 1962 Englannin kanaalin rannalle pieneen hotelliin, jossa Edward ja Florence viettävät hääyötään. He ovat kokemattomia ja hämmentyneitä uusien vapauksien edessä.

Hääyö muuttuukin traumaattiseksi kokemukseksi, joka muuttaa molempien elämän. Jos vain Florencella olisi ollut sanoja ja Edwardilla kärsivällisyyttä… sillä rakkautta heiltä ei ainakaan puutu.

Rannalla on painava kertomus, siitä miten tehdyt tai tekemättä jättävät asiat voivat muuttaa koko loppuelämän. Se jättää miettimään omankin elämän ratkaisuja. McEwan kirjoittaa raikkaasti ja pitää jännitettä yllä, vaikka hääsviitistä seikkaillaan nuorten menneisyydessä ja taustoissa. Todella lukemisen arvoinen kirja!

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...