Ulla Donner: Sontaa

Sontaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mainostoimisto Dream Hackers Disruption Agencyn henkilökunta on isojen kysymysten äärellä. Pian lanseerataan mullistava Pekkara©, maailman ensimmäinen perunaproteiinimakkara, ja kaikille on myös luvassa potkut. Niinpä henkilökunta vetäytyy after workeille vähintäänkin jännittynein fiiliksin.

Sontaa kuvaa maailmaa, jossa kaikki tekevät ihania töitä, ovat vegaaneja ja feministejä, tiedostavia ja oikeudenmukaisia – vai olisiko kaikki sittenkin samaa vanhaa paskaa uudenlaisella kuorrutuksella? Ulla Donnerin tiukka feministinen kapitalismin kritiikki tuo mieleen Liv Strömquistin teokset.

Donnerin kuvitustyyli on räväkkä, kuvitus on jyrkkää ja mustavalkoista, mutta täynnä herkullisia yksityiskohtia. Kirja on myös hauska, ainakin sellaisella vähän väkinäisellä tavalla, kun näille asioille mieluummin nauraa kuin pohtii niitä syvällisemmin…

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...