Vastapoimittua

Ulla Karlström ja Cecilia Lundin: Vastapoimittua : ota talteen hedelmät, marjat, sienet ja vihannekset

Kenellepä eivät marjat, hedelmät tai kasviket maistuisi. Ne voi hankkia tilanteen mukaan metsästä, puutarhasta tai kaupasta. Mitä sen jälkeen, kun raaka-aineet ovat kotona odottamassa, että niille tehdään jotain? Vastapoimittua antaa tähän hyviä vinkkejä. Kirjan aluksi käydään läpi eri säilöntämenetelmiä vähän historiaankin viitaten. Monen retke... Lue koko vinkki »
Suklaata

Elisabeth Johansson: Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

Voiko suklaata rakastava ihminen olla enempää innoissaan, kun saa käteensä 265-sivuisen opuksen suklaasta?! Herkullisen ihanaa! Suklaata-kirja on oiva tapa tutustua tarkemmin suklaaseen ja siitä tehtäviin herkkuihin. Kirjaan on koottu paljon tietoa kaakaosta ja kaakaopavuista, niiden alkuperästä ja käyttötarkoituksista. Terveellistä raakasuklaat... Lue koko vinkki »