Sielujen kutoja

Sami Makkonen: Sielujen kutoja

Sami Makkonen on lyönyt itsensä läpi sarjakuvataiteilijana. Hän on aiemmin julkaissut kaksiosaisen Kalevala-sarjakuvaversion ja vuonna 2022 hän julkaisi rujon kauhusarjakuvan Hevosjumala. Hevosjumalaa pidin vuoden parhaana sarjakuvana. Sielujen kutojassa Markus palaa sukunsa kartanoon. Hän ei ole ollut äitinsä kanssa yhteyksissä ja saa kuulla tä... Lue koko vinkki »
Hevosjumala

Sami Makkonen: Hevosjumala

Sarjakuvantekijä Sami Makkosen Kalevala-teokset ovat saaneet paljon kehuja. Suomenkielisten teosten lisäksi hän on päässyt kuvittamaan myös amerikkalaisen IDW-julkaisijan sarjakuvia. Hevosjumala alkaa, kun kolme miestä on eksynyt hiihtoreissullaan. Yhteyttä ulkomaailmaan ei ole, pakkanen vainoaa ja yökin on tulossa. Hiihtäjät löytävät talon, jon... Lue koko vinkki »

Sami Makkonen: Kalevala

Sami Makkonen on tehnyt sarjakuvia jo reilun vuosikymmenen amerikkalaisille kustantajille, mutta kotimaisella sarjakuvakentällä häntä ei ole hirveästi tähän mennessä nähty. Nyt on vuorossa kuitenkin komea paluu, sillä ensitöikseen hän tarttuu siihen suurimmasta suurimpaan eli Kalevalaan, joka julkaistaankin kahtena albumina. Makkosen piirustusty... Lue koko vinkki »