Tommi Liimatta: Aksel Sunnarborgin hymy

Aksel Summarborgin hymy

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjan takakannessa lukee: “Kädessäsi on romaani, joka on tyhjäntoimittajan tarina”.

Ihan heti ei olisi tullut mieleen lukea sellaista kirjaa tai sellaisesta aiheesta. Tartuin kirjaan suurella uteliaisuudella eikä se tuottanut minulle pettymystä. Teksti on runsasta ja jokseenkin hidaslukuista, koska se vaan on jotenkin pieniä oivalluksia täynnä.

Aksel Sunnarborg on tutustumisen arvoinen tyyppi ja vaikka en allekirjoita hänen kaikkia juttujaan, niin olin oikein viehättynyt hänen hymystään. Nuoren miehen elämä tuli esiin aika kivan sarkastisesti.

Kirjaa ei kykene lukemaan yhdeltä istumalta sillä sitä pitää makustella. Suosittelisin nuorille miehille ja niille, jotka pitävät rikkaasta kielestä, sanallisesta vauraudesta.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...