Mauri Kunnas: Hurjan hauska unikirja

Osta kirja itsellesi

Yksi uudelleen ja uudelleen Mauri Kunnaksen teoksissa toistuva teema, yö, on jälleen keskiössä, kun arvostelun alla on kirja nimeltä Hurjan hauska unikirja. Sen sivuilla mietitään nukahtamista ja nukahtamattomuutta, iltatoimia ja -rituaaleja, yöllistä kaupunkia sekä tietysti niitä unia, hurjia ja vähemmän hurjia. Entä mitä, jos yöllä pelottaa?

Yö ja nukkuminen ovat teemoja, jotka mietityttävät ajoittain varmasti lähes jokaista ja lapsiperheistä tuskin kovinkaan suuri prosentti selviää öistään ilman minkäänlaisia ongelmia varsinkaan silloin, kun lapset ovat pieniä. Näinpä näille unikirjoille on aina tilausta. Kun päähenkilöhahmoksi nostetaan vielä lastenkirjamaailman kuuluisin unissakävelijä, Herra Hakkarainen, joka saa seuraansa monta muuta hassunhauskaa hahmoa, on mielenkiinto monella tapaa taattu.

Kuten Kunnaksen kyseessä ollessa sopii, ovat odotukset jälleen korkealla. Ja tottahan hän ne täyttää; viihdyimme teoksen parissa oikein mainiosti pienen lukukumppanini kanssa muutaman illan ja tutkimista jäi vielä usealle tulevallekin kerralle.

Kunnaksenkokoinen suositus.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...