Okashi

Taru Lindblom ja Heikki Valkama: Okashi : japanilaisia herkkuja

Viime vuonna ilmestyi Heikki Valkaman ja Marjo Sekin Okazu : japanilaista kasvisruokaa -teos, joka esitteli nimensä mukaisesti japanilaisen keittiön eri­laisia kasvisruokia. Silmäilin sen läpi, mutta siitä ei tarttunut reseptejä käyt­töön. Nyt teos on saanut itsenäisen sisarteoksen, kun Taru Lindblom ja Val­kama ovat tehneet kirjan japanilaisista h... Lue koko vinkki »
Huikeimmat täytekakut

Ceri Olofson: Huikeimmat täytekakut : sisällä sen salaisuus

Huikeimmat täytekakut -kirja on kakkusuunnittelumestari Ceri Olofsonin opas täydellisten täytekakkujen leipomiseen. Kirja sisältää 50 herkullista ohjetta täytekakkuihin, joissa ulkonäköön on panostettu, mutta sisältäkin löytyy yllätys. Jokaisessa ohjeessa on tarkka kuvaus ja ohjeistus siitä miten kyseinen kakku tehdään. Kuvat ovat onnistuneita ja h... Lue koko vinkki »
Kotona tehdyt suklaat

Corinne Jausserand: Kotona tehdyt suklaat

Kotona tehdyt suklaat -kirjassa on parisenkymmentä reseptiä erilaisille pienille suklaakonvehdeille. Konvehtien näpertely saattaa tuntua vaivalloiselta, mutta kirjan mukana tulee 30 uudelleenkäytettävää silikonimuottia, mikä innostaa kokeilemaan omien suklaamakeisten tekoa. Heti ensiselauksella tulee poimittua puolenkymmentä varmaa lempiherkkua.... Lue koko vinkki »