Hurja Hantta

Sami Lotila ja Wilma Schlizewski: Hurja Hantta

Olen kiinnostunut tietämään, millaisia ovat oikeasti ihmiset, joista julkisuudessa annetaan jonkinlainen kuva. Mietityttää, miksi joku on ihminen on pyrkinyt julkisuuteen ja kun tämä sitten on julkisuudessa, niin mitä sieltä tulee ja miten media sen tarjoilee. Mikään ei koskaan tunnu olevan aitoa ja oikeaa. Halusin lukea tämän kirjan, koska halu... Lue koko vinkki »

Jani Saxell (toim.): Parasta katseluaikaa

Opiskeluaikoinani Parnassoa lukiessani (se oli sellaista aikaa) silmiini osui essee Deadwoodista ja erityisesti sen väkivaltaisesta saluunanpitäjästä Al Swearengenista. Mitä ihmettä? Essee tv-sarjasta! Ja kaiken lisäksi kirjallisuuslehdessä! Parasta katseluaikaa -kirjoituskokoelma on pitkä paluu alkuun. Bulkkisarjojen ja analogisten katseluvälin... Lue koko vinkki »
Paluu Timbuktuun

Neil Hardwick: Paluu Timbuktuun : mitä todella tapahtui

1990-luvun puolessavälissä Yleisradio lähetti pitkän ja kiinnostavan sarjan Neil Hardwickin maailmanympärimatkasta kuvaaja Robin Smithin kanssa. Paluu Timbuktuun kertoo tuon samannimisen tv-sarjan tekemisestä ja kaikista lähes ylipääsemättömistä vaikeuksista, joita tekijäkaksikko joutui rankalla matkallaan kokemaan. Yli kolmen kuukau... Lue koko vinkki »