Michael Freeman: Miten valokuva toimii

Michael Freemanin valokuvakirjoja lukeneille Miten valokuva toimii on tervetullutta vaihtelua: kirja ei ole täynnä Freemanin omia kuvia. Freeman esittelee tällä kertaa muiden ottamia kuvia ja yrittää selvittää, mikä tekee niistä hyviä. Kirjan alaotsikko kertoo tavoitteen: tarkoitus on oppia ymmärtämään ja arvostamaan erinomaisia valokuvia. Valok... Lue koko vinkki »

Michael Freeman: Valo : Aika, aukko, herkkyys

Valokuvan valotus on kolmen tekijän yhteispeliä: tuloksen ratkaisevat valotusaika, objektiivin aukko ja kennon herkkyys. Vaikka liikkuvia osia on vähän, täydellisen valotuksen saaminen ei ole kuitenkaan helppoa. Mestarivalokuvaaja Michael Freeman on omistanut aiheelle kokonaisen kirjan. Kirja alkaa tiiviillä kuvauksella Freemanin menetelmästä, j... Lue koko vinkki »

Michael Freeman: Valokuvaamisen taito

Michael Freemanin Parempia valokuvia oli sen verran vakuuttava teos, että Freemanin muihinkin kirjoihin piti tutustua. Tämä kirja on ilmestynyt joitain vuosia sitten suomeksi nimellä Valokuvaamisen taito, mutta koska suomennos on loppuunmyyty, hankin alkuperäisen. Kirjat ovat lähisukulaisia, jonka jo alkuperäisistä nimistä voi päätellä: The Photogr... Lue koko vinkki »

Michael Freeman: Parempia valokuvia : Suunnittele, sommittele & laukaise

Tässäpä kerrassaan mainio opas valokuvaamisesta kiinnostuneille! Parempia valokuvia antaa nimensä mukaisesti hyvää oppia parempien valokuvien ottamiseen. Kirjan näkökulma on tekniikan sijasta sommittelussa ja valokuvaajan näkemyksessä. Freeman, todella kokenut valokuvaamisen ammattilainen, vääntää rautalankaa ja kaavioita siitä, miten kuvia voi rak... Lue koko vinkki »