Ensimmäinen ruokakirja

Katja Bäcksbacka: Ensimmäinen ruokakirja

Kun ruoanlaitosta haluaa tehdä helppoa, mutta päämääränä on kuitenkin saatella lautaselle maukas, laadukas ja kaunis lopputulos, on oiva valinta tarttua tähän teokseen. Ruokatoimittaja Katja Bäcksbacka on koonnut opukseensa reseptejä, jotka sopivat niin nuorille ensimmäisessä omassa keittiössä kokeiltaviksi kuin jo erittäinkin kokeneille kotikokeil... Lue koko vinkki »

Ilkka Malmberg: 1917 : Samaan aikaan toisaalla

Lähtökohtahan Ilkka Malmbergin (1954-2016) lukijana on tieto: Ai sehän oli se Hesarin hehtaarimies, joka hankki Posiolta palan Suomen halvinta maata ja rakensi sinne suolle torpan ja kertoi monen monta tarinaa 'mitä siellä sitten tapahtui'. Eli hyvinkin pienestä Malmberg sai aikaan suurta – ja mielenkiintoista. Tästäkin historiakirjasta piti tul... Lue koko vinkki »