Christian Rönnbacka: Kävikö käry? : Vakuutusetsivien parhaat tarinat

Vakuutusetsiviä on oikeasti olemassa ja tämä kirja antaa heistä mielenkiintoisen kuvan. Kävikö käry? on tarinaa toisen perään mitä uskomattomimmista yrityksistä huijata vakuutusyhtiöiltä korvauksia. Christian Rönnbacka on kerännyt tähän kasaan omia ja muiden vakuutusetsivien tarinoita. Lisäksi on vähän tietoa siitä, mitä tuo työ on ja miten siih... Lue koko vinkki »

James M. Cain: Nainen ilman omaatuntoa

Vakuutuskauppias Walter Huff tuntee tapaturmavakuutusten ehdot: rautateillä tapahtuneista onnettomuuksista saa vakuutuksen hyötyjäosapuoli tuplakorvauksen. Täydelliseen murhaan tarvitaan vain täydellinen suunnitelma, täydellinen uhri ja täydellinen apuri. Mutta kohtalo puuttuu peliin, ja Huff sotkeutuu välikappaleeksi sellaisten vehkeilijöiden peli... Lue koko vinkki »

Veli-Pekka Hänninen: Minä, vakuutusetsivä

Reko Laulumaa on joidenkin todella vihaama mies: hän tutkii vakuutusyhtiöiden asiakkaiden vakuutuspetoksia. Pahinta on, että hän on vakuutusetsivänä aika hyvä työssään ja yllättää kerrankin 90 prosentin selkäinvalidin kiipeilemässä talonsa katolla kuin pieni orava. Kun sama kaveri putoaa katolta, riita onkin valmis. Onko halvaantuneelle miehelle ma... Lue koko vinkki »