Pauli Jokinen: Helsingin murhahistoria : 110 tarinaa henkirikoksista

Tietokirjailija Pauli Jokinen on tehnyt teoksen Helsingin murhahistoria, jossa käydään läpi 110 pääkaupungissa tapahtunutta henkirikosta. Kirjaa voi lukea turvallisesti kotisohvalla, tai sen avulla voi suunnitella murhakävelyn – Helsingin murhahistorian luvut on jaoteltu kaupunginosien mukaan. Helsingin murhahistoria -kirjan rikoskuvaukset ovat ... Lue koko vinkki »
Muistolaattabongarin opas

Pauli Jokinen: Muistolaattabongarin opas : kävelyretkiä Helsingin historiaan

Tietokirjailija ja toimittaja Pauli Jokisen Helsinkiä esittelevä kävelykirjakolmikko Sunnuntaikävelyllä Helsingissä, Kulttuurikävelyllä Helsingissä ja Helsinki kävellen on saanut hieman spesifimpää jatkoa. Tällä kertaa pääsemme Jokisen seurassa metsästämään Helsinkiin piiloutuneita muistolaattoja. Kirjan 14 kävelyreittiä karttoineen johdattavat ... Lue koko vinkki »

Pauli Jokinen: Helsinki kävellen

Toimittaja Pauli Jokinen on tehnyt jo aikaisemmin kaksi kirjaa, jotka sisältävät erilaisia kävelyreittejä Helsingissä: kulttuuriaiheisen ja sitten moniteemaisen paksumman kirjan, joka muistuttaa tätä lukemaani kirjaa. Tämä kirja on reittien määrän suhteen kahden edellisen kirjan välimuoto: mukana on kaksitoista vaihtoehtoa. Ne kulkevat ydinkeskusta... Lue koko vinkki »