Joonas Konstig: Pyhä ruoka : Mitä oikein saa syödä?

Pyhä ruoka -kirjan alaotsikko on paljonpuhuva. Tuntuu siltä, että vuosi vuodelta kysymykset ravinnon oikeellisuudesta vain lisääntyvät. Mikä ruoka on parasta terveydellisesti, ekologisesti, eettisesti? Mikä on evoluution kannalta asiaankuuluvaa ruokaa? Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä on tietysti kysymys siitä, mikä maistuu hyvältä. Fi... Lue koko vinkki »

Helena Miranda: Ota kipu haltuun

Kansi: Helena Miranda: Ota kipu haltuun Suomessa on jopa yli miljoona pitkäaikaisista kivuista kärsivää ihmistä. Lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti Helena Mirandan kirjalla pitäisi siis olla todella laaja yleisö! Miranda tuntee myös omakohtaisesti kipupotilaan arjen, sillä hän on pitkään kärsinyt vaikeasta migreenistä ja iskiaksesta. Hänen kirjansa Ota kipu haltuun käsittelee ... Lue koko vinkki »

Anneli Kanto: Pala palalta pois : kertomuksia Alzheimerin taudista

Muistisairaus, esimerkiksi Alzheimerin tauti, on lempeä sairastuneelle, mutta ankara omaisille. Sairautta ei voida pysäyttää eikä parantaa ja sen edetessä henkilö menettää sairaudentuntonsa, mutta läheinen ei saa helpotusta. Anneli Kanto tietää, mistä kirjoittaa. Hänen äitinsä sairastui Alzheimeriin viisi vuotta sitten. Jokainen varmaan tuntee tai ... Lue koko vinkki »

Irmeli Castrén: Nykynaisen hyvinvointiniksit

Tekijä jatkaa hyväksi havaittua linjaansa, johon  tutustuttiin jo Nykynaisen niksit -kirjassa. Tässä kirjassa nainen käydään läpi päästä varpaisiin, kirjaimellisesti. Neuvoja hyvinvoinnin ja terveyden sekä kauneuden vaalimiseen järkevästi ja rahaa tuhlaamatta sekä luontoa mahdollisimman paljon säästäen. Mukana on paljon kotikonsteja, jotka ov... Lue koko vinkki »